Vaknat till


Efter ett antal enligt mig ofunktionella väskor har NW till slut fixat en i mitt tycke. Så nu kan jag sluta springa omkring med Sportlifes trotjänare som jag fick när jag tecknade medlemskap där i Stenungsund år 2002. Efter att ha burit mina svettiga träningskläder minst två gånger i veckan sedan dess får man väl säga att den kan pensioneras med gott samvete.

Har ju fått överta ansvaret för våra tre huvudleverantörers Sharepoint-sidor. De är inte färdigställda ännu så ägnade eftermiddagen åt enahanda konfigurering. Det är ju inte bara några applikationer som ska in där!
Blev så där jobbigt seg och trött att man kunnat somna på fläcken om möjligheten funnits. Men så masar man sig till sin anläggning och upp på scenen och tröttheten är bortblåst. Lär snabbt sega ihop igen när jag kopplar upp jobbdatorn igen för att traggla vidare. Jag är inte bara site-ansvarig, jag ska också tillse att de presenteras och implementeras för både leverantörs-sidan såväl som vår egna. Halleluja.

Fick också fastslaget idag att Stoffe headhuntats till annat uppdrag. Så när de två, Helena och nu snart Stoffe försvunnit är ingen kvar av de som jag först jobbade med när jag kom till Volvo. Jag blir ensam kvar, buäh! Vännen Linda  är genuint glad för hans skull medan egoistiska Linda skjuter ut en darrande underläpp. Vem ska jag nu vända mig till med alla mina frågor? Ösa ut mina humörsvängningar på? Gnabbas och munhuggas? Sniff!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0