På plats


Trycker ned samvetet när jag kompar några timmar och drar norrut. Känns lite overkligt faktiskt. 
Jag har lagt till två paket till min vistelse: Stora spa samt Lilla gourmet. För jag har två nätter och vill ha mera mat.
Mitt rum är exakt detsamma som förra gången vilket är helt ok. Ingen vidare utsikt med trädfylld innegårdsliknande känsla till följd av den u-formade byggnaden men få steg från spa-avdelningen. Och det är ju där jag ska tillbringa min tid, inte på rummet.
På det lilla bordet väntar det "lilla extra". I mitt goumetpaket ingår fördrink och vinpaket. När jag bokat undrar jag över alkoholfritt alternativ. Tjejen blir osäker och jag hoppas de inte är så fyrkantiga att det är alkohol eller intet. Sådant har man ju både hört om och erfarit själv. Till slut får jag bekräftat att jag väl kan få någon läsk "eller nåt" istället.

Jag greppar de två små vinflaskorna och går tillbaka till receptionen. Hon ser lite överraskad ut men erbjuder Coca cola istället. Försöker att inte känna mig besvärlig när jag frågar om andra alternativ. Känner mig nöjd med det jag så väljer.

Antar att det inte ser lika tjusigt ut som två små vinare, och i nittionio komma nio procent av fallen inte lika uppskattat hos deras övriga klientel.

Känns ännu bättre att jag igår kompletterade packningen. Nu är både insidan och utsidan redo att njuta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0