Äntligen mat

Sådär skönt mördbultat efter en timmes klassisk massage. Det är sådan skillnad på manliga och kvinnliga massörer! Har ju testat ett antal helkroppsvarianter nu och denna var en av de bättre. Tog i så jag fick hålla inne kvidanden medan svetten bröt fram. Sedan inkluderade han både fötter och armar, stort plus. Dock är det nog bara två massörer som faktiskt gått på rumpan. Varför är det så? Kroppens största muskel, den borde väl också få sitt och grymt skönt är det också. Förutom då de gräver sig in och hittar den där lilla gömda muskeln. Aj.
Testade också 45 minuters ansiktsbehandling för första gången och det var väl ok. Den där masken som applicerades, stelnade och drogs loss var ju bara knasigt. Nej, testar hellre fötterna nästa gång, trots att jag hatar fötter och inte kan förstå hur någon kan vilja jobba med att ta på sådana hela dagen. 

Nu väntar jag på min fyrarättersmiddag och har fått ett glas alkoholfritt mousserat som smakar blä. Kanske är det bara jag som uppfattar ett ögonblicks osäkerhet hos personalen. Varför är hon ensam? Och hon ska ha fyrarätters!
Jag är den enda som är ensam och vad är det de andra sällskapen ser? En utarbetad ensamstående på flykt från vardagen? En hotellrecensent? Excentrisk miljonärska med sitt höga glas klädd i nonchalant vit t-shirt, gympadojor och trasiga jeans? Det hade ju varit fräckare än desperat singelmamma. Men det är ju jag som är den som gillar att spekulera om andras liv. 
Ingen pianist idag, istället en trubadur jag knappt hör över sorlet. Synd.

Aptitretare med vad jag tror var pärlhöna? Vaktel? Minns inte. Förrätt med gravad torskrygg. Gott, gott. Lunchbuffen idag var bättre än i höstas, riktigt riktigt gott. 
Man kunde välja sju rätter också. Vem orkar sju rätter??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0