Revansch!



Tummen upp idag när det gick megamycket bättre än förra veckan! Till skillnad från den gången dessutom (som tur var) så var det mer än dubbelt så många deltagare. Grym respons, grymt varmt, grymt ont om syre i salen men SÅ grymt! Och så att få positiv feedback efteråt av deltagare för sin tydlighet och kommentarer som "mitt favoritpass" gör så jäkla gott. Deltagare som kör med mig både i Kållered och här - i var sin ände av stan! Deltagare som bjuder på sig själva, skrattar, svettas, kämpar och blir bättre och bättre. Grymmast är ni!

Lite mindre grymma är mina senaste skor som nu efter ett antal pass börjat bli stora. De håller alltså inte formen och den stabilitet jag behöver. Inte bra betyg . Generellt kanske den modellen är lite mjukare så hade den hållit formen hade jag varit nöjd. Nu börjar jag nästan glida omkring i skon och det är ju inte särskilt bra.


Vår nye gruppchef bjöd på tårta idag så extra gött att köra pass! Hoho, jag var för en gångs skull inte särskilt hungrig innan träningen. Rätt lustig "polkatårta", så tjusigt gjord och så bara möla ner ett gäng polkagriser. Men den var god!
Nye chefen verkar lovande, hehe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0