Klubbdag


Dippade rejält under förmiddagen då vi alla tre storhandlade i Lerum. Då var det lycka att dra till Partille efter lunch där det anordnades medlemsdag. Massa extrapass, föreläsningar och arrangemang avslutas nu med plockmat och mingel. Jag teamade en halvtimmes combat med Hillevi, alltid lika roligt! 

Därefter dog jag några gånger då jag testade GRIT Strength ledd av Hillevi. Alltså, hon började dagen med combat, sedan GRIT, och så combat med mig följt av den halvtimmen då jag dog och så en gång till direkt efteråt! Men alltid lika glad, alltid lika positiv så man inte förvånats om hon dessutom kört några pump-klasser innan middagen. 

Det känns så längesedan men ändå inte då Lavinia var en av mina elever. Fantastiskt att få möjlighet att faktiskt se "vad det blev av" mina goingar. Nu extraknäcker vi båda genom att få deltagare att svettas i grupper!


När jag lökat i solariet (varmt och gott) en stund var det dags att köra ViPR Athletic tillsammans med Josefine för en liten men grym grupp. De flesta testade för första gången vilket var kul.

Kommer hem och blir genast deppig igen. Kämpar med mammarollen just nu.


Kommentarer
Postat av: Jessica

Ja, det är sjutton med inte lätt att vara förälder alla gånger. Går inte att förstå innan man får barn, hur mycket känslor som får plats i ens egna kropp och hur man än vrider och vänder känns det inte som att det är tillräckligt. Det är okej att känna panik, skit, värdelöshet m.m. ibland, det är bara mänskligt och är helt normalt. Huvudsaken är att du någonstans långt inne vet att du duger i det du gör, för det gör du.

2013-10-26 @ 20:53:20
Postat av: Linda till Jessica

Tack för pepp och förståelse. Det går över min fattningsförmåga hur man orkar med fler barn än ett. Men det är väl samma sak oavsett antal - man orkar för man helt enkelt inte har något val : o P

2013-10-27 @ 06:24:42
Postat av: Jessica

Det är stundvis lättare med två konstigt nog, för de kan leka med varandra( när de inte vill slå ihjäl varandra förstås). ;-) :-D

2013-10-28 @ 12:45:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0