Hundra knyck!

Bryter bildtrenden denna torsdag. Omväxling förnöjer. Eller skrämmer.
Nåväl, antalet deltagare fortsätter att också växla, idag välfylld sal till lagom nivå och en mun som var i hyfsad fas. Börjar få in nya koreografin nu.


När det köar upp sig redan mot Älvsborgsbron går stresspulsen upp. Var stoppar det upp? Hur länge blir det fiskörning? Ogillar skarpt att komma stressad till passen. Gick dock bra denna gång. 

Mera fiskörning hem då alla slussades över till höger - och sedan till vänster. Och så sedan igen då dimman tjocknade till gröt.

Kommer hem och löser av farfar som nattat Lilltjejen. Finner levererad bok på bordet, spännande läsning!

Imorgon blir det heldags kick-off på nya Radisson på Lindholmen. Av någon anledning hamnade jag i den grupp som ska ta fram och driva förändringarna vi nu står inför i organisationen. Samtidigt gör sig mina applikationer påminda efter månaders nedprioritering. Därför en dag i full fart, och ständigt har jag det stundande stressmomentet i november då jag ska köra ett sista utbildningsblock. Har ju inte haft utbildningar sedan Shanghai och materialet måste uppdateras. Minst två veckor jag inte kommer att kunna fokusera på vare sig mina applikationer eller andra uppdrag vad de nu kan kallas. Störigt. Men överlämning måste ske så det är bara att göra. Sedan blir det bortfasning av supporten också vilket delvis känns lite tråkigt. Släpper då helt det uppdrag som från början tog mig till VCC. 

Hade ambitionen att läsa in mig inför imorgon. Har haft den de senaste två veckorna, men ambitionen har aldrig kommit längre än att jag kånkat materialet fram och tillbaka i ryggsäcken. Jag är nog lite bakåtsträvare där då jag föredrar att skriva ut grejerna för att kunna läsa ordentligt. Papperslösa samhället - pöh!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0