November


Båda bilarna när vi gjorde ärenden i Kållered och Sisjön eftersom jag skulle  till Partille. Gick in på Inet och köpte ny liten laptop. Halvvägs till Kållered fick jag kalla fötter, ringde och hävde köpet. Eller snarare beställningen eftersom de inte hade den inne. Köpte istället tangentbord till paddan. Saknar att kunna skriva ordentligt då det här pickandet på iFånen är synnerligen jobbigt. Nya tangentbordet var ju inte stort det heller precis, men vill å andra sidan ha det lätt och smidigt utan att för den delen måsta ha spindelfingrar. Inte lätt att göra mig nöjd...
Tycker jag ser lika zombielik ut här som i torsdags. Igår var jag verkligen sådan, otroligt låg och ointresserad av allt. Johan hade som tur var innebandy och sedan GAIS-match att fly till några timmar.

Vet inte om det är en känsla av uppgivenhet som smugit sig in på jobbet. Ett mission impossible jag satts på där resultatet bara lär handla om vilken skala mellan misslyckande och fiasko man hamnar på. Känns ungefär som mina handskar luktar: Jäkligt illa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0