Fula ord


Efter regn och blåst slog det om och bjöds på strålande vacker novembersöndag. Vi avnjöt den genom att lägga på vintersulorna. Lesson learned sedan förra året då jag halv sju på morgonen fick sula om då snön stoppat mig vid första backen.

Kolla mina nya medarbetare! Johan spelade innebandy följt av forbollsmatch med sina tjejer igår. Därefter fick jag mamma-paus och drog till Allum där pengar spenderades.

Så idag drog jag och mina oprövade vänner tidigare till gymmet för att fila på ny koreografi. Hade dock totalt glömt att salarna var upptagna. Cykelsalen var tack och lov ledig och jag komponerade nytt Athletic-pass på en knapp timme. Den fullbokade Athleticen droppade till två som därmed fick agera försökskaniner, och grymt bra kämpade dom!
Mer folk vid 3D:n där jag tyvärr varken hunnit fixa ny musik eller koreografi.
Med sådan sista-minuten-skapad koreografi fick jag för första gången slänga ihop en fusklapp. Snyggt!


Imorgon är det combatdags och nu får man börja mixa. Många deltagare är lite sådär till den nuvarande så blir nog till att mixa snart. Vet bara inte till vad då min fantasi börjar sina och jag känner att det ofta blir samma gamla jag byter till. Man tar ju liksom helst låtar man själv gillar. Får se vad det blir.

Förresten när ni ska byta däck, se till att dra åt handbromsen ordentligt. Vi hade precis lyft av första däcket när Gulingen föll av domkraften. F-a-n.

Framskärmen uttryckt, syns främst upptill. F-n en gång till.
Om bilförsäkringen tar det? Jovisst, om jag haft helförsäkrat. Tycker jag och mina Gulingar är otursförföljda!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0