Vitality. Performance. Reconditioning.

Jag kan vara synnerligen skeptisk till det mesta. En del skulle kanske kalla mig pessimist medan jag själv föredrar den något mindre negativa termen realist, hoho! Framför allt när det handlar om idéer, beslut och planer går jag fram med motorsågen och kapar lika finkänsligt som elefanten i porslinsbutiken.
Men så emellanåt kan jag bli synnerligen impulsiv och kasta mig in i allt möjligt, vilket oftast bara varit posivit vilket onekligen talar för att jag kan ha en förtjänst i att jobba med min pessimistiska, förlåt realistiska sida.
 
Hur som helst så återstår det att se om mitt senaste infall också resulterar i något positivt.
Det är alltså detta som det handlar om: Vitality, Performance, Reconditioning, kort och gott ViPR som jag ska ställas inför till helgen. Erbjudande gick ut på vårt intranät om intresseanmälan för att instruera det för Sverige relativt nya konceptet ViPR.
Jag har lite löst hört talas om det och kollade deras hemsida. Tyckte det såg intressant ut (det var ju bara intresseanmälan), så jag anmälde mig! Jag har inte ens provat på ett sådant pass, och nu blev jag en av de utvalda att faktiskt få gå utbildningen med förpliktelsen att instruera minst ett pass i veckan under ett år.
Det som inte var så genomtänkt måste nu bli mera genomtänkt, så efter lite googlande fann jag att "Stocken" eller "ViPR":ern såg rätt flummig ut, klippen på You tube likaså, och den där tiden som jag är så duktig på att gnöla om fick jag visst överskott av nu? För här ska man bygga sitt pass själv? Välja musik själv? Men trots detta beslöt jag ändå för att köra på!
 
Maj 2006 utbildade jag mig till Body Combat instruktör. Av alla andra koncept som finns och funnits under dessa sju år var det ändå inget som lockade mig, men så öppnas denna dörr och jag slänger mig handlöst in utan att ha någon praktisk aning om vad som väntar. Det enda jag vet är att grymme combat kollegan Pontus (bilden nedan) ska hålla utbildningen och att en träningsvärk av nittonde graden är att vänta!
För att verkligen tillse maximal träningsvärk har jag kvartal på fredag. Så pass Kållered torsdag, kvartal Lindholmen fredag, ViPR lördag, söndag och så Partille på måndag. Jag är ju inte 25 längre liksom då jag säkerligen hade fnyst åt detta, men det som inte dödar det härdar och kul ska jag ha på vägen dessutom!
En enda vital fråga kvarstår dock: Kommer jag att få en egen ViPR-stock att ta med hem? Hallå, ska jag komponera eget pass behöver jag den ju för att öva!
 

Kommentarer
Postat av: Anna W

Kul leksak för Ronja... ;o)

2013-05-27 @ 13:44:34
Postat av: Linda till Anna W

För att inte tala om Gråbröderna! Fast de skulle kanske bara fastna i den...åtmindstone Brorsan :o)

2013-05-27 @ 14:13:11
Postat av: Elin

Kul! Hur tränar man då? Ska bli mycket spännande att se :) ta passet i Frölunda så kanske jag skaffar kort igen för då kommer jag o testar ;)

2013-05-28 @ 20:38:27
Postat av: Linda till Elin

Inte vet väl jag, jag har ju inte provat! XoD Men som jag förstått finns det två olika fokus varav ett är att man följer instruktören till musiken, dvs koreograferat som ett "vanligt" pass och den andra är "fria" övningar till eget tempo.
Frölunda är tyvärr inte utvald till en början. Bara Lindholmen, Ullevi och Almedal i stan, sedan några i utkanterna som Partille och Kungsbacka. Så du får komma dit! ;o)

2013-05-29 @ 07:29:00
Postat av: Elin

Okej, jag tar mig dit då! :) Men Lindholmen kan du ta, då kan jag ta på vägen från jobbet typ ;)

2013-06-03 @ 16:22:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0