Svetto

Alltså, deltagarna i Partille är helt grymma! Jag vet inte vad som förändrats sedan jag jobbade här för något år sedan men både stämning och energi har höjts rejält. Många ger positiv feedback efteråt och naturligtvis smittar det också mig när jag kör. Man försöker men ofrånkomligt blir instruerandet annorlunda mot till exempel Lindholmen där man kör med fem stycken.
Svettas floder och har paradoxalt nog mer energi nu i min trötta kropp än när jag äntrade salen. Hoppas deltagarna känner detsamma!


På mitt andra huvudsakliga jobb ska vi uppdatera vår presentation som vi har på vår tavla i landskapet. En bild och några frågor om vårt bu och bä där bilderna varit allt från snälla poserings-rakt-upp-och-ner-bilder till de senaste där vi illustrerade ett personlighetsdrag eller hobby (jag hade en där jag instruerade förstås). Jag tyckte vi skulle köra på extrem närbild denna gång men chefen lät tveksam. Förstår inte alls varför??


Kommentarer
Postat av: Anna i gbg...

Haha... jag förstår inte att chefen är tveksam till närbilden- den är ju spot-on ;-)Alla borde ha såna presentationsbilder :-)

Anna i gbg...

2013-05-21 @ 11:09:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0