Besök!

Eftersom det finns en liten risk att hon kollar min blogg har jag fått ligga lågt här. Men när de nu är i luften och hemligheten avslöjad är det fritt fram att önska Rachael och Trevor välkomna till oss! Imorgon landar de för ett intensivt besök till tisdag. Eftersom Rachael aldrig varit i Sverige blir det naturligtvis så traditionell midsommar som vi bara förmår, med sill, majstång, kransar och kanske en liten groda.
Vad som började som liten enkel sammankomst växte till dryga tjugo, alla storlekar inräknade. Jag gick all in och bjöd in en kollega med familj, duktiga jag.
Så det har varit lite förberedelser men det känns helt ok just för att vi börjat i tid och planerat väl, dag för dag. Med en massa hjälp från Monica och Tomas också står så nu deras partytält uppe på altanen, kylen och köksbänken proppfull med mer att vänta, aktiviteterna förberedda och gästrummet redo. Så imorgon jobbar jag medan Johan nu gått på semester och hämtar amerikanerna vid lunchtid samt aktiverar dom för att undvika jet-lag i mesta möjliga mån. Det blir att presentera Göteborg till fots tills kvällen faller. Jag skyndar hem efter jobbet och förbereder morgondagens mat så mycket det går. Ska bli riktigt roligt och håller nu tummarna för att regnet ska hålla sig undan på fredag!


Kommentarer
Postat av: Anna W

Trevlig midsommar! :o)

2013-06-20 @ 10:18:21
Postat av: Linda till Anna W

Tack detsamma! Kram!

2013-06-20 @ 11:06:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0