Semester

Det blev en sväng till Stenungsund idag för att gå lite på marknaden i sällskap av Monica, Tomas samt Nicke med familj. Ett litet besök i geocachingbutiken hanns också med. Jag hittade ett kompletterande tennarmband, det smalare, innan en rejäl lunch på Harrys. Lite efterföljande cachemaintenance och häng på Landet där höstens extrasemester bokades. Efter mer än fyra år är ägandeskapet för time-share-lägenheten i Portugal äntligen klar! Det enda jag saknar är att få orginaldokumenten skickade till mig men time-share föreningen eller vad det kallas har godkänt allt och fört in mig som ny ägare. Finally.
På grund av att jag ännu inte fått dokumenten vågar jag inte riktigt ropa hej. Både jag och irländske advokaten har legat på den portugisiska som ska skicka dessa men inte fått något svar.

Johan blev eld och lågor och ville genast ner och nyttja vår vecka medan jag mest ville kräkas på eländet. När hans entusiasm delades till föräldrarna ville de också besöka detta ok som legat på mina axlar, så det ett tag övervägdes att de tre och Ronja skulle åka ner. Jag hade ju ändå ingen mer semester att ta ut. Johan och Monica började kolla flyg och frågan låg öppen om jag skulle med eller inte. Till slut vann viljan att få känna på lite riktig solsemester då det var flera år sedan jag var på en sådan sist. Kan bara erinra mig Frankrike när jag väntade Lilltjejen. Vad blir det, 2010?
Så efter lite bökande och mycket letande hittade de direktflyg som går dit och hem på söndagar, det tidsspann som veckan gäller. Det blir en övernattning i Oslo dock eftersom avresan sker klockan sex på morgonen. Första flygresan för Lilltjejen vilket blir spännande.

Dagen avslutades med att hämta min cykel som fått en rejäl genomgång, försummad som den blivit under flera år i carporten. Om skicket sade cykelkillen att han sett värre, men inte när det kom till smutsen. Jag hann inte spola av det värsta innan den lämnades in, bara att beklaga.

Imorgon är det två och ett halvårskontroll av Lilltjejen. Får se om hon får godkänt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0