En snabbis i Malmö

Med tanke på att jag inte lyckades somna förrän klockan passerat halv fyra trodde jag inte mycket på att köra till Malmö. Men förvånansvärt pigg ändå när Lilltjejen vaknade intill mig, så vi packade ihop en väska och drog.
Johan hjälper ju till att flytta lagret från Malmö till Helsingborg så under eftermiddagen var de färdiga varpå han kunde ansluta till oss. Det blev en skön promenad längs stranden där vi loggade en cache, såg en lång bro, vinkade till Danmark och såg ett högt förvridet hus. Varmt och gött även om bilderna kanske inte ser så ut, men hade solen varit framme hade det varit jobbigt.
Lite shopping och mat på det finfina Emporia, där parkeringshusets indikatorer imponerade på undertecknad. Sedan bad i hotellets pool där Lilltjejen till slut vågade sig i och sedan inte ville lämna. Senast hon badade i pool var hon bara dryga året gammal. Bakläxa till mamma och pappa som inte badat mer, men i Portugal lär det tas igen. Då lär det dessutom vara betydligt varmare i vattnet.

Imorgon brummar vi norrut igen medan Johan avviker till Helsingborg. Till eftermiddagen ska jag köra upp Lilltjejen till Landet där hon blir kvar till fredag. Linda Lyxlirare har huset för sig själv för två kvällar. En ska tillbringas i Kållered - svettandes, och den andra, egentligen första, ska avnjutas utsträckt i fåtöljen görandes precis vad jag än känner för.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0