Bara jag

Körde hemåt till ett varmare och soligare Göteborg. Drygt 26 grader visade termometern och Linda slängde av sig kläderna så snart Gulingen med sovande barn backats upp mot altanen. Fyllde Lilltjejens lilla pool med tanken att hon säkert skulle vara sugen på att plaska runt medan jag grejade inför hennes bortavaro på Landet. Lunch i form av makaroner intogs och sedan försvann hon ut, men inte till poolen eller för allmänt spring i trädgården, utan hittade henne i bilstolen med iPaden. Happ.
 
Så fort jag lämnat henne hos farmor, farfar samt svåger med familj infann sig en viss stress. Nu var jag ju ensam, solo, alone, och det var så mycket jag ville hinna göra innan jag verkligen kunde v-a-r-a ensam, på riktigt. Så i rasande tempo blev det biltankning, matinköp, middagstillagning och intag medan den andra tvättmaskinen gick. Sen kunde jag bara tänka jag, jag, jag! Och vad gör en trött småbarnsmamma med hela huset för sig själv och tömda tvättkorgar, avklarad grovsanering och sol med tjugo plus på utsidan? Hon drar ut och tränar förstås!
 
Japp, lastade in inlines och stavar i Gulingen för att utgå från vårt gamla stationshus nere i samhället. Rullade sedan i rejäl motvind till Gunnilse och tillbaka på omkring 25 minuter för att sedan väl hemma igen köra lite ViPR på altanen. Skön dusch där ingen ropade på mig femton gånger och sedan avslappning och iFån i sängen en stund innan jag landade här, i fåtöljen.
Imorgon fortsätter energiåterhämtningen då jag är ensam också på jobbet. Ska faktiskt bli skönt att dyka in och jobba i två dagar utan massa "hur var semestern"-tjöt. Kommer nog att ha tillräckligt att göra ändå för att försöka vara social.
Och apropå detta vandrade denna länk omkring på FB, så träffande för mig att jag också måste spara den här. Det är så klockrent jag, och sista två styckena och bilderna i första punkten får mig bara att le av igenkännande.
 
Så nu ska jag som sagt fortsätta att fylla på mina energidepåer. Lovely!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0