Glassigt

Litet kvällsmål som passande avslutning till middagen, glass med megablåbär! Ännu en grym klass i Kållered med skönt trött kropp efteråt. Fina Ida dök upp helt oväntat vilket var kul! Skulle inte förvåna mig om hon står och instruerar själv en dag! Undrar om hon skulle teama med en gammelkärring som mig då?
Imorgon blir det middag och vip-bio med Monica, ett litet tack för all hjälp med Ronja. Det är knappt jag vågar säga det men hon är kvar hos dom även denna natt! Glassigt ja! Om jag så tar Monica på bio varje fredag kommande tio år skulle det ändå inte återgälda allt hon gjort för oss, för mig! För jag hade inte fixat dessa passerade två år så väl jag nu ändå gjort om det inte varit för henne. Middag och bio, ska bli kul, nästan lite ovant. Jag och mamma gjorde aldrig något sådant vad jag minns, eller kanske vi var på bio en gång? Vi gjorde inga aktiviteter tillsammans och pratade än mindre.
Så ska det inte bli för mig och Lilltjejen, så jag behöver träna på det här med mor-och-dotter-relation. Tänk om det vore lika enkelt som combat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0