Ärenden

Johan var inte mycket piggare idag så jag drog och gjorde de tänkta ärendena själv. Återvinning, skicka paket (väskan på väg till slut syrran!), handla, fixa klocka och torkarblad till Saabis.
Min gamla klockas armband gick sönder i Shanghai och tydligen fanns inga reservdelar. Har ju haft den några år men troget betalat försäkringen som nu renderade ny klocka istället. Dock var det ingen enkel sak. Jag var väldigt förtjust i min gamla och dagens modeller är så himla bling-blingiga! Dessutom vill jag bibehålla titan vilket inte heller dränkte utbudet precis. Stål för hela slanten och bling-bling. Vattentät och safirglas var också ett kriterium och valmöjligheterna krympte än mer. Märkesklockor för tusentals kronor men varken vatten- eller reptåliga, är inte det rätt värdelöst?
Efter ett bra tag föll jag till föga och är hyfsat nöjd när vanan fått verka lite. En Seiko om nu någon undrar.

Tömt Saabis på ett halvt ton skräp, leksaker och udda vantar, fyllt på spolarvätska, packat för mig och Lilltjejen, tömt kattlådorna, fyllt på kattlådorna, tvättat två maskiner, tömt kylen, förberett resesysselsättning för nyss nämnda och vattnat blommorna. Att byta de där torkarbladen får dock Johan göra. För hur fanken får man av de gamla?!

Johan gjorde mig uppmärksam på att nya Professor Layton kommit! Dock till 3DS såklart, så vad göra? Tja, jag blåser till Hindås efter minikalaset och fyndar halvårsgammalt Nintendo 3DS som jag fann på Blocket! Och gissa vad? Jag PRUTADE! 1500 plus tre spel varav ett var Zelda som Johan gillar.
Sedan rensade vi bland våra gamla DS-spel och tillsammans med Johans DS-konsol blev det ett gratis Professor Layton på spelbutiken i Allum, plus lite billigare Mario, hoho!

Men apropå utgifter och nyligen innan-jul-investerad diskmaskin. Tvättmaskinen verkar nu också vara på gång att ge upp då den inte längre centrifugerar. Står och vrider ur tvätten men golvet är ändå plaskvått. Huset har ju passerat tio år så inte jättekonstigt att vitvarorna börjar ge sig. Med andra ord fler skojiga utgifter framgent.

Är duktigt trött nu. Imorgon blir det att köra hela vägen då Johan inte orkar. Frågan är dock om det inte blir jobbigare att underhålla Lilltjejen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0