Dålig ursäkt

Okej, jag är inte för gammal. Jag är helt enkelt för otränad för två combatpass på samma dag. Visst, det gick helt ok där och då med adrenalinpåslag och egenpepp. Efteråt var det ViPR 3D så då fick man ju testa det också innan parkeringen gick ut. 
Hämtade Lilltjejen hos farmor och farfar, drack en massa saft (blä för vatten) och svettades vidare i bastun. Ligger och slappnar av för att plötsligt få kramp i någon liten sketmuskel under skulderbladet. Aje.

Kroppen är död men kan inte riktigt vara stilla. Väl i sängen mår jag underligt. Det pirrar liksom obehagligt överallt men somnar som en klubbad säl.
Vaknar tidigt som vanligt senaste veckan av ont i ryggen och plåster till Lilltjej som minimerar rörelseutrymmet. Plockar fram vetekudden som kan fästas runt kroppen, den jag köpte när jag väntade Lilltjejen. Underbart skönt för min stela rygg.

Julshopping och proviantering med hela familjen för ovanlighetens skull innan jag drar tidigare till Partille för att fixa ny 3D. Äntligen byte av musik och koreografi! Kroppen är stel och ovillig men när vi väl är igång är det ju sällan problem. Koreografin funkar men får nog finslipa tajmingen lite.
 
Nya releasen till combaten kan jag inte ha väldans mycket åsikt om. Musiken som för mig är så viktig hörde jag knappt igår. Men själva koreografin verkade rätt enkel. Nu är det digitala kit så man själv får ladda ner och bränna musiken. Kasst! 

Allt eftersom jag nu sitter här och svalnar känner jag kroppen stelna till igen. Gott att det är dags för combat igen imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0