Arbetsdag

Så var också Annandagen passerad och vanlig arbetsdag för ett fåtal utvalda. Undertecknad och undertecknads make inräknad. Lilltjejen är hos farmor och farfar och jag servar kineser och malaysier, malaysianer(?) som förutom just undertecknad verkar vara de enda som arbetar idag. Sitter hemmavid vilket ju fungerade rätt bra förutom det faktum att jag itne kan stå upp emellanåt vilket ganska snart känns i ryggen. I det nya kontorslandskapet undrar jag om de stationära platserna har höj- och sänkbara skrivbord.
 
Annandagen så kröp jag ut ur min hamsterboll och hälsade på kusin John med familj där också farbror Sven med Gertrud var på besök. De är ju så goa alla i den familjen, så främmande från den jag hade. Åt alldeles för många lövtunna pepparkakor och pärlsockrade saffransbröd så det kändes extra gott att sedan träffa Elin på Frölundas NW-anläggning för ett combatpass!
Anna och Rebecca körde en teamklass så extra kul att få gå för nya instrukörer, så unga och energiska dessutom att jag kände mig som en stofil. Vanligtvis brukar jag ha lite svårare att hitta energin som deltagare då det är lättare att fuska, men med julfrossande i ryggen och sällskap av både Elin och en annan instruktör jag inte minns namnet på blev det riktigt svettigt och gött. Ska se om jag kan komma iväg på ännu ett pass idag, passa på att besöka andra instruktörer när jag har chansen.
 
 
Tillbaka hos Anderas och Elin drog pojkarna ut och sprang medan Elin förberedde resterna av den danska julmaten de hade hemma. Ny erfarenhet för mig helt klart men inte så dumt faktiskt, trots de något skumma beståndsdelarna. Karamelliserade potatisar och chips med brunsås? Jajjemänsan!
 
Noel och Ronja busade runt och jag är tacksam för att hon går på dagis då hon annars hade fått väldigt lite social samvaro med jämnåriga. Ungefär lika mycket som undertecknad. Bortser man från jobben består mina sociala  kontakter av inte ens en handfull träffar per år. Försöker tänka tillbaka på året som gått och kan bara erinra mig de after work jag gått på med Stoffe, Ola och Mikael. Eller räknas det till arbetet? Hm. Eller vänta nu, jag träffar ju Johans föräldrar titt som tätt. Och så rivstartar jag ju varje år med en vecka under samma tak med både dom och Johans brors familj. Duttig jag är!
I år blir det skidpremiär för Lilltjejen. Som hon har tjatat ska det bli intressant när hon nu väl faktiskt får chansen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0