Utläst

Av någon anledning har jag dragit mig för att köpa denna, just pga hysterin kring hela serien. Men man kan ju inte döma utan att faktiskt läsa så högg den när vi handlade igår.
Jag har fått intrycket av att böckernas popularitet låg i mängden sex, detaljerat sex som utspelade sig däri. Att det snabba bladvändandet bottnade i en spänning i att förkovra sig i nästa sexuella aktivitet. Och nästa. Och nästa. För dom var det gott om, så gott att jag flyttade kategorin från roman/novell till science fiction. För att vara oskuld och sedan ligga SÅ mycket, VILJA ligga så mycket utan tillstymmelse till skavsår är ju bara mumbo jumbo.

Boken känns bara som en variant av filmen Wild orchid, moderniserad och utfylld av BDSM och ordet 'knulla' så många gånger att det blir tjatigt. Och hur jag än försöker föreställa mig den gråögde miljardären med sina vita linneskjortor så blir han inte ett dugg snygg.

Ändå vill jag läsa nästa del, för den enkla frågan är ju ändå där, huruvida han kommer att kunna ge henne det hon vill ha. Svaret är ju givet, men tyvärr måste man kanske igenom del två som jag antar är en utfyllnad förkovrad åt frekventa besök i "tortyrkammaren". Bara en gissning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0