Två dagar

Första gången jag besiktar nya Gulingen. Tvåa i protokollet till besiktningsmannens stora ursäkter. Vänster dimljus pekade helt åt fanders, uppåt så det bländar. Det är inget måste att ha dimljus men om man har får de peka åt alla håll - utom uppåt.
Han ska dock ha cred för att han försökte hjälpa mig. När han inte kunde nå den utan att ta loss delar försökte vi hitta säkringen för att helt sonika koppla ur dom. Men vi gick bet så det blir en tur till MLS igen för åtgärd och släckning av den där tvåan.

Killen på MLS ska också ha cred för att han påpekade det faktum att kallelser till besiktning sedan privatiseringen inte längre skickas ut. Annars hade jag gått här och väntat och väntat, och fått körförbud.

Till kvällen var vi bjudna till Jeanette och Martin för mumsig middag och våra tjejer fick leka lite. Väl hemma slocknade vi alla tre som ljus.

Idag var det så dags för smygpremiär nummer ett för min ViPR 3D. Kom inte alls så tidigt som planerat så det blev stressigt värre vilket jag inte gillar! Fick hjälp av tjejerna i receptionen att bära ner de återstående rören medan jag sprang och letade fungerande headset. Av någon anledning var mottagaren till min sal försvunnen. Tur att jag upptäckte det ändå innan det var dags att köra. Nu nallade jag utrustningen från Indoor Walking som tack och lov var ledig. Jennie var med och körde uppvärmningen vilket var lycka så jag hann hitta åtminstone lite fokus innan jag tog över. Är sådär nöjd med min insats. Kändes forcerat och stressigt emellanåt, kom aldrig riktigt in i passet.

Nåväl, skönt att ha det gjort och hoppas deltagarna inte var besvikna. Många tyckte det var kul så helt åt skogen kan det inte ha varit. Man är ju själv sin värsta kritiker.
Ny chans på tisdag.

Om jag dock var lite besviken på min insats blev jag desto mer besviken när jag inte fick lämna blod. För Johan sade det SLURP, blodvärde 155 tack och hej. Jag som låg lite nära gränsen förra gången fick ta värdet innan lämningen och då var det för lågt! Gränsen var 125 och jag hade 122. Buhuu! Det är ganska normalt för tjejer men för lågt för att få lämna blod.
Fick med utskjutande underläpp gå och klippa mig istället. Mer blodpudding alltså.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0