Tack Oo!

När arbetsdagen led mot sitt slut åkte jag på ett bakslag på ett bakslag, så illa att jag knappt vågar betänka eventuella konsekvenser. Oförmögen att göra något åt det packade jag ihop för dagen men kunde inte släppa det.
Trafiken på Norrleden har förvärrats sedan trängselskattens införande och köerna är fredagstunga. Johan ringer, hör med en gång att något har hänt, frågar förstås och jag bryter nästan ihop. Vill inte tänka på det så för ett bedrövligt samtal tills jag är framme på dagis. En timme tog det.
Lyckas pricka en padda på infarten och blir skitledsen. Johan ringer igen och beordrar mig att packa träningsväskan. Han har träning med sina fotbollstjejer men ska ta Lilltjejen om jag bara packar mina grejer och möter honom.
Istället för att ta hand om Lilltjejen hemma medan han är på Vallen tar han henne så jag ska åka och träna på Olskrokens anläggning där han sett att ett combatpass går - för det behöver jag.
Och han har så rätt! En Gulingsbörn senare står jag i deras lilla sal och teamar med Anna och det är SÅ skönt!
Tack min Oo!

Anläggningen är för övrigt den minsta jag sett som erbjuder gruppträning. Omklädningsrummet är mindre än vårt badrum, otroligt gulligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0