Slaget vid little big Kållered - igen

Eftersom Johan jobbar mitt i stan hade han fått i uppdrag att köpa handlindor till Ida. Jag passade på att beställa sådana till mig med då jag fortarande använder de från min combatkarriärs början. Föga förvånande är de mer grå än svarta och trasiga. 
När jag ändå var inne i webbutiken och Johan också frågade om jag behövde något mer, slängde jag in några förslag på shorts också. Kan ju vara käckt att ha mer än ett par att alternera med och jag har ju varit grymt nöjd med de jag fick i julklapp. Får mess att inga av de jag föreslagit finns i min storlek, men bifogas en bild på ett annat par som ser ok ut. Får med mig dom när vi träffas i stan för överlämning av barn, plockar upp dom ur påsen och ser gillande på dess front. Så vänder jag på dom och upptäcker att det är ögon över hela rumpan! Hahahaha! Johan hade inte ens sett det men det är helt klart i min smak.
Lite synd att märket heter "Bad boy" och inte "Bad girl", men grymt skönt stretchigt material så detta tillsammans med ögon över hela häcken kan ju inte blir annat än bra!
 

Kommentarer
Postat av: Anna i gbg...

haha...ögon i nacken har man ju hört, men ögon i häcken..?? Den var ny ;-) Snygga och sitter som en smäck på dig :-)

Anna i gbg...

2013-05-01 @ 07:51:58
Postat av: Linda till Anna i gbg

Tackar, haha ja det var lite otippat. Ögon i häcken har man nog sällan hört talas om då det aldrig slog igenom... När man satte sig föll liksom hela grejen ;o)

2013-05-02 @ 07:29:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0