Inte bara jag va?

 
Åhnej vad hemskt! Spitter i ögat? Ledsen dotter? Tänk om det börjat brinna, de låg ju och SOV!
 
Eller näe, snarare: Vad är det för snubbe som låter sin fyraåring ha en egen iPhone!?
Men det kanske bara är jag...

Kommentarer
Postat av: Anna i gbg...

Precis vad jag tänkte!! Vad har en 4 åring för nytta av en mobiltelefon? Hon ringer och smsar så mycket?? Nä det är klart att jag fattar att det är för att spela spel på, men ändå... måste man trycka på dom Iphones så tidigt? Den dyraste telefonen som finns? Nu är det säkert hans gamla avdankade, som hon fått att leka med, men jag är i princip emot att barn ska leka med mobiltelefoner- tycker det är för dyra leksaker och man kan vänta lite med att skapa det där behovet ;-)

Hälsningar Grinig 70-talist...
(som tyckte det var bättre förr, när hon själv var barn och byggde kojor och lekte i sandlådan och sprang på gården och hittade på egna lekar med alla andra ungar... ;-))

2013-04-15 @ 11:17:02
Postat av: Linda till Anna i gbg

Hahaha, ja visst var det bättre förr? ;)
Tänkte på det också när vi var ute och geocachade den helgen det var så soligt och fint vänder. Var fanns alla ungar? Som våryra borde vara ute och springa överallt? Det var helt dött, bara pensionärer och hundrastare!

Men visst, Ronja har ju tillgång till iPad för spel och sådant, men det är ju inte så att hon fått en egen att disponera hur som helst :) Och som du säger är det säkert hans gamla, men ändå liksom! Det känns bara så...fel! Vi är helt enkelt två gamla bakåtsträvare ;o)

2013-04-15 @ 12:16:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0