Glass e gott

Det bidde visst lite vab istället bara för att komma till dagis och finna en Lilltjej i full fart ute på gården. Tydligen piggnade hon till efter telefonsamtalet men då hon hade genomskinlig rinnsnuva är det någon policy eller vad det nu refererades till som säger att de då smittar som mest. Båda lärarna skruvade sig där de stod och tyckte hon kunde komma imorgon - om hon verkade som nu. Jag tycker visserligen hon är pigg men blivit rejält tät i näsan från en dag till en annan. Och rinnsnuva på det. Vi ska se hur hon verkar imorgon, Johan blir hemma om så behövs.
Hittade en kompis som föga uppskattade Gråbrödernas uppmärksamhet. Nu när vi börjar ha dörrarna öppna lär det inte dröja länge förrän vi har allehanda paddor och möss i huset igen.

Hoppar in och hjälper anläggningen i Stigs Center med ett pass idag. Ska egentligen vara Body Attack men ingen av dom instruktörerna kunde. Stigan har inte haft combat på några år så får se hur många av attackfolket som är villiga att prova. Det är ju tråkigt för en som är inställd på både Attack och sin favoritinstruktör och inte få någondera, men jag tycker man i alla fall kan prova. Man är ju där för att träna och det kan ju bli en ny häftig träningsupplevelse. Man vet ju inte förrän man provat eller hur?
Jag har kört där två gånger förut, vid en Les Mills kavalkad tillsammans med Magnus och vid ett sista-minuten inhopp där jag åkte dit för att delta i box men instruktören sagt ifrån med kort varsel. Det är grym sal men lite sådär ljud, i varje fall då.


Kommentarer
Postat av: Anna W

Glass? På en tisdag? Voj voj.

Vi har snorat sen i påsk. Säger reglerna då att det skulle vabbats ända sen dess???? Då får vi ju ALDRIG jobba!

2013-04-16 @ 16:03:19
Postat av: Linda till Anna W

Ehm, det kanske inte är ok? X-)
Ja lite väl på gränsen kändes det allt med snoret, men visst, man käftar inte emot personalen. Johan hade visst inget emot att vara hemma ändå. :) Ack så olika vi är!

2013-04-16 @ 21:06:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0