Så hade dagen kommit!

Det var väl nästan ett år sedan sist, då vi för första gången gjorde en after work tillsammans jag, Ola, Stoffe och Mikael. Redan då bluddrade Ola om nån restaurang som serverade något alldeles särdeles gott: Panerad ost! Minerna var skeptiska men nyfikenheten väckt och de idel lovorden medförde beslut att vi självklart måste prova! Det tog som sagt nästan ett år men till slut var kvällen spikad och bordet bokat på Krakow i utkanten av Vasastan!
Ett mysigt litet ställe och uppenbart populärt. En förrätt senare hade vi osten framför oss som väl inte såg jätteimponerande ut men ååh vad gott det var! Till skillnad från pojkarna åt jag lätt upp hela osthärligheten medan efterrättspannacottan var sådär. Nästa gång tar jag glassen istället för den var RIKTIGT god!
Mikael gav upp efter maten medan äldrefolket med barn hemma vandrade vidare till Biljardpalatset. Vi kände oss ungefär lika gamla som en medelålders dinosaurie då stället visst hade artonårsgräns.
Jag är ju inte den som med stor iver går på after work eller hänger i en bar, men om jag nu ska göra det är det mina pojkar jag ska göra det med. De är bäst! :)


Kommentarer
Postat av: Ola

Är fortfarande mätt...

2012-09-30 @ 09:15:59
Postat av: Anna i gbg...

Åhhh panerad ost som är så gott!! En återkommande favorit under studietiden, då man kunde beställa halv portion = inte lika dyrt ;-)Längesen man åt det nu...

2012-09-30 @ 09:31:51
Postat av: Linda

Ola: Jag är redo för en omgång till!! :D

Anna i gbg: Det fanns halva portioner att beställa, men jag är glad att jag tog hel! Mums!!

2012-09-30 @ 15:41:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0