Ryggläge

Ser fortfarande ljusa fläckar efter fånens blixt. Ligger och håller en liten hand medan Johan hackar fog i köket. Fler golvplattor har rest sig, nu en rejäl bulle vid trappan där vi går titt som tätt. För att minska risken att vi trampar ner bullen och spräcker en platta försöker han hacka isär dom som förra gången. Så ja, det blir att ta hit en fixarkille igen för att lägga om. Frågan är bara när nästa bulle dyker upp. Och nästa. Det är redan små tendenser på sina ställen där man märker att plattorna inte bara släppt utan också har lyft lite. Roliga utgifter...

Tuggat igenom en allt för högvuxen gräsmatta innan Idas kalas, gott att ha det gjort! Gräsklippningen alltså, så man kunde frossa gott därefter. Mmmmumsgod blåbärstårta! Det tyckte Lilltjejen med som utvecklat stor förtjusning i "båbär".

Ett samtal från Lindholmen kämpade sig fram till min mobil här ute i skogen. Vi stod och skrek lite till varandra tills jag uppfattade att hon frågade om vikariat för morgondagens combatklass och hon att jag skulle kolla upp och höra av mig. Fick grönt ljus av maken som förmedlades i normal samtalston via fasta linan. 3G-masten på kullen hundrafemtio meter från oss kan inte vara en 3G-mast.

Hittade en platt padda vid carporten. Vi måste skaffa bättre utebelysning! Gråbröderna bär omkring på groddjuren utan att skada dom (Johan bar ut en storgroda innan vi åkte) medan vi glatt ovetandes trampar ihjäl dom! Uärk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0