Handhållning

En sen middag väntar så snart Lilltjejen kommit till ro. Går sådär men man vet aldrig.
En bra dag med geocaching i skogen, träning, tömd tvättkorg, lite röj och dessutom räddat en groda från Brorsan. Ny arbetsvecka på gång och det känns också bra!

Nu ligger jag plötsligt med en liten fot i handen. Nyss var pyjamas och blöja på väg av. Undrar hur många fästingar vi fick med oss hem egentligen?

En kollega till mig har aldrig varit typ norr om Stockholm. Fick frågan när på året man ska åka upp om man nu måste välja. Skitsvårt att svara på juh! Fjällvandra där man kan köra ner huvudet och dricka friskt bäckvatten och uppleva midnattssol eller riktig vinter med utförsåkning och norrsken!
Jag önskar att vi inte hade så långt till fjällen härifrån. Vi har ju Sälen som vi har turen att kunna besöka varje vinter men jag skulle vilja fjällvandra utan att behöva tillbringa en hel dag i bilen. Visserligen var det en bra bit från mina hemtrakter där uppe också, det är inte bara ett stenkast att åka rätt över landet. Men det kändes ändå närmare än det är här nere. Dessutom känns fjällen på något sätt mer riktiga där uppe. Högre, vackrare, mer genuina och renare på något sätt. Jag antar att det är norrlandsrötterna som färgar min åsikt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0