Måndag - check

En av mina applikationer strular - igen. Blev ett oplanerat informellt möte med leverantör och verksamheten som resulterade i att jag blev mer och mer nere. Jag brukar inte låta mig påverkas så och om jag nu skulle bli nere kan jag skaka av mig det hyfsat snabbt. Men inte denna gång. Kände inte alls för att träna men hoppades det skulle få mig på bra humör som det brukar. Det gick dock sådär och jag märkte hur jag efteråt sjönk ned i gnällträsket igen. Störde mig på mitt kassa instruerande som bara gett mig fyra deltagare denna kväll. Störde mig på att jag inte kunde minnas namnen på de ynka tre som ändå var återkommande. Störde mig på grannen som nu bor kvar ensam i huset efter att ha varit otrogen så frun och deras två barn fick hitta ett nytt liv på andra sidan stan. Störde mig på att jag tänker på dom nästan varje gång jag kör förbi vilket innebär minst två gånger per dag. Störde mig på att jag störde mig och inte bara kunde släppa allt!

Skulle kanske behövt ett boxpass istället men nu fick stackars Andreas ett verbalt sådant istället. Maken till gnäll! Marsch i säng och skämmes på mig!


Kommentarer
Postat av: Anna i gbg...

Äsch då- vi måste alla tillåta oss såna dagar... man kan inte vara som en lärka alla dagar, tänk vad tråkigt det skulle vara..? ;-)

Hoppas dock att du kan skaka av dig dom jobbiga känslorna, aldrig kul att ha saker som tynger en, på jobb eller privat. Men klyschan "imorgon är en annan dag" kanske kan stämma in på dig? Hoppas... :-)

2012-10-01 @ 22:55:19
Postat av: Anna W

En sån dag får man gnälla. Även du är människa. Kom ihåg det! Kram!

2012-10-02 @ 02:33:03
Postat av: Linda till Anna x 2 :)

Tack tjejer, ja jag antar att det är ok att deppa ner sig ibland så länge man tar sig upp igen. Och med tanke på hur tråkigt det är här nere är det bara att rycka upp sig själv! Häpp!

2012-10-02 @ 07:20:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0