Lycko jag!

Kunde ju jobba längre idag då Monica och Tomas hämtade på dagis. Tur var ju det när det blev problem i Kina med en annan av mina applikationer. Det lutar åt att webbsidan blockerats så som många andra sidor där borta!
Med duktigt urvriden hjärna rattade man hemåt och möttes av dukat bord och födelsedagsuppvaktning! Lax, sill och röror som uppvärmning och bergtunga fyllda med räkor därefter. Mums! Glass och så min egenhändigt dekorerade tårta och magen var fylld till brädden!

Tänkte på det igen igår, vilken tur jag har som fått så fina svärföräldrar. Jag har pratat mer med både Monica och Tomas än jag någonsin pratade med mina egna föräldrar. Tillfällena man PRATADE i dess verkliga mening kan jag knappt räkna på ena handens fingrar och personliga blev vi aldrig. Inte på så sätt att det handlade om förtroende och öppenhet som det väl ska vara till sina föräldrar.
Jag kan inte annat än vara ödmjukt tacksam för att Johan har sådana fantastiska föräldrar som inkluderat mig så förutsättningslöst till sin familj. De är allt som mina föräldrar inte var! Tack!


Kommentarer
Postat av: A-K

Nej men grattis!!!! Visste inte att du fyllde år. Vad roligt att läsa att du fick en fin kväll. Hurra, hurra, hurra, hurraaaaaa för Linda!!!

2012-10-10 @ 21:15:38
Postat av: Linda till A-K

Det är först imorgon men tack! :)
Det passade inte riktigt för alla inblandade att ta det imorgon därav blev det idag. :)

2012-10-10 @ 21:19:10
Postat av: Anna i gbg...

Grattis på födelsedagen! :-) Hoppas den blir lika lyckad som kvällen innan ;-)

2012-10-11 @ 14:06:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0