Från golvet

Okej, att problemet med applikationen skulle vara löst var ju uppenbarligen att tro för mycket. Löst till största delen i och för sig med det hjälper ju inte de användare som fortfarande inte kommer in.
Nu är det helg i varje fall och oktober med alla vackra färger på utsidan! Altanen är full av barr och löv och hela utsidan skulle behöva ett röj inför vintern och utebelysningen måste fixas! Johan kom hem från innebandyn igår, såg i dunklet att Brorsan lekte med något intill fasaden. När Johan passerar får han något under foten som INTE är tryckimpregnerat trä: En mus. Den gjorde ett försök att komma undan sin plågoande och blev platt istället! Själv väntar jag bara på kvällen jag prickar en padda!

Lätt trött nu efter denna tokintensiva vecka. Blir att göra sig klar för sängen direkt efter att tösabiten intill somnat in. Att sova nästan två timmar på dagis ger allt för sena kvällar. I varje fall i mammas och pappas tycke! Imorgon blir det en sväng till en kollega och hennes lillgrabb som bara är något äldre än Ronja, sen upp till Landet för att bjuda på middag. Men nu är det riktigt tunga ögonlock! Hos Lilltjejen också av ljuden att döma, tack och pris!


Kommentarer
Postat av: Anna W

Näe, två timmar är för mycket. Om man ska få dem att somna någon gång...

2012-10-06 @ 00:01:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0