Ifrågasättande

Denna måndag blev den enda bokade till noll när kvällens combatpass närmade sig. Jag ställde dock inte in utan åkte dit utifall då åtminstone Andreas skulle dyka upp. Det blev inga fler så han körde lite box och annat från hans kampsportshistorik. Det behövde jag då jag var riktigt seg och anti.
Jag har inga större problem att instruera fåtalet deltagare men det börjar gnaga på självförtroendet. Vad gör jag för fel? Vad är det jag saknar för att behålla de som ändå varit med och testat?
Jag har länge haft funderingar på att delta på andras pass för att få inspiration och uppslag men inte funnit tiden. Det är ju lite begränsat av den varan i vårt aktivitetsschema. Nu måste jag dock göra något. Ta tag i problemet eller fortsätta i samma spår och få än sämre självförtroende tills jag tappar lusten att instruera helt.


Kommentarer
Postat av: À-k

Du gör inget fel alls! Är jättebra! Felet tror jag istället är lata deltagare och ev en sen tid. Så är det för mig i alla fall. :).

2012-11-06 @ 08:22:02
Postat av: Anna i gbg...

Jag har ingen aning om hur du är som instruktör- men jag tror ändå inte det har med dig att göra. Ofta brukar det ha att göra med tiden eller dagen- det passar helt enkelt inte dom som är intresserade på just den anläggningen. Borde lägga den en annan tid och se om responsen blir större?

Eller så är det helt enkelt så att det klientel som är på just den anläggningen inte är så intresserade av Combat? Det kan ju skilja sig väldigt mycket. Vet själv att det kan ta ett tag att få igång en klass. Har gått mycket på Combat i perioder och när dom introducerade det på mitt gym var intresset svalt- jag var t om själv en gång. Efter att ha tagit ett upphåll och återkom, visade sig intresset större och senaste omgången jag gick var det fullbokat varje gång. Fler klasser bokades in i veckan, men det var alltid samma klass som var fullbokad oavsett vem som hade passet- så den tiden passade tydligen bäst för dom som var intresserade. Sen är det samma som går på passen har jag insett då jag gått på olika pass. Så det är nog samma människor som går. Jag var en av dom som alltid valde det populära passet- för det passade mig tidsmässigt helt enkelt! Trots att det fanns 2-3 combat-pass till att välja på. Missade jag en vecka, så missade jag combaten...

Oj vad långt det blev... men vill bara säga att du inte ska misströsta- finns det intresse, är det nog bara tiden det beror på. Nya tag en annan dag helt enkelt! :-)

Anna i gbg...

2012-11-06 @ 11:17:31
Postat av: Anna W

Det är som övriga kommentatorer redan sagt. Ta det inte personligt! ...och bara för att du älskar Combat betyder det ju inte att alla andra gör det. ;o)

Jag tycker att du ska gå tillbaka och läsa dina inlägg och se vilka fina kommentarer du faktiskt har fått av de som varit med.

Kram!

2012-11-06 @ 12:43:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0