Virrhjärna

Idag åker Johan till Budapest med sin Herrclub och blir borta till söndag. Jag vet inte hur många gånger han har dragit billogistiken för att jag ska kunna lämna på dagis imorgon och han hämta henne på Landet när han kommer hem. Imorse blev det repetition men jag kommer säkert att glömma byta Gulingen mot Saabis i kväll ändå! Få se nu... jag byter bilar i Mölndal efter kvällens träning och lämnar henne på dagis imorgon. Tomas hämtar henne och åker upp till Landet där de ska vara till söndag. När Johan så kommer hem blir han skjutsad till Mölndal där Saabis står så han kan åka upp och hämta henne. Hur svårt kan det vara?
Väldigt svårt tydligen när jag, trots oräkneliga repetitioner fick hjärnsläpp på koreografin igår! Inte bara en och två gånger utan minst tre tappade jag koreografin och hittade på egna varianter - inte ok! Jag minns ju själv hur störd jag kunde bli som deltagare där instruktören gjorde fel! Visst, de flesta märker ingenting, de gör ju som jag gör men entusiasterna som kan passet utan och innan märker det direkt.

Nåja, när jag nu levererat min avkomma till dagis imorgon och tillsett att Saabis står i Mölndal tar jag Gulingen efter jobbet och drar till Varbergs kurort för maximal egotid i dagarna två! Ärligt talat tror jag att jag skulle bli galen av att vara hemma ensam med Lilltjejen medan Johan gottade sig utomlands, så det var ju bara underbart att Monica och Tomas kunde ställa upp denna helgen!
 
Gråbröderna som alltså fortfarande inte har några namn har blivit mer och mer vana vid oss och sitt nya hem. Fortfarande småskygga och springer undan om vi går mot dom eller vill klappa för "plötsligt". Men nu kommer de upp i sängen och framför allt den tuffare brodern lägger sig till rätta i knäet och pirrar som sjutton.
Fia accepterar dom och har slutat jalma vilket är en stor lättnad för oss, framför allt om nätterna!
Kastrering är inbokad, där jag lämnar hos veterinären på morgonen och hämtar efter jobbet. Johan är av någon anledning glad att få slippa den biten.

Men vi måste ju bestämma oss för namn! Jag gillade Felix och Frasse som Anna föreslog medan Johan (såklart?) månade om de "Göteborgska" namnen. Sedan kom han med två förslag som jag inte fattade något av tills han förnärmat påpekade att de var GAIS-spelare. Happ. De blev det inte i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Kaja

Kålle och Osborn då om de är göteborgska kissar...

2012-05-03 @ 08:32:58
URL: http://kajadesign.blogspot.com
Postat av: Anna W

Om det nu är så att du glömmer någon del i logistiken så går det väl att lösa? ;o)



Ha det nu skönt!

2012-05-03 @ 11:44:49
Postat av: Elin

En av dem borde ju heta Glenn :)

2012-05-03 @ 17:17:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0