Vad är en bal på slottet?

Min aktivitet på FB skulle nog beskrivas som passiv. Tack vare appen tittar jag in nästan dagligen för en liten dos av andras livsglimtar. Har ju aldrig varit någon stor fan av FB men en bra grej är de där notifieringarna om andras födelsedagar. Trots minimal vänkrets har jag värdelös koll på deras dagar, jag har ju inte ens koll på Johans, eller vår egna bröllopsdag för den delen!
I vilket fall har den där appen inte dessa påminnelser (kanske det är någon inställning?) så då blir det som det blir. Grattis svåger i efterskott!

I dessa tider kommer studenternas balfoton i strida uppdateringar. Många av "min" sista kull elever tar sin student nu och de är så fina! Min egen balklänning hänger i gästrummet, har ingen aning om varför jag har den kvar. T3A, ankommer till Pite havsbads hotellrestaurang i gul lokaltrafiksbuss efter förträff hos Åkerlund i Öjebyn. Visst var det Öjebyn? Skitkul med bussen tack vare någons förälder som var nåt högre på lokaltrafiken tror jag.
Har för mig att maten var sådär och hur fånig jag kände mig där jag dansade till eurotechnon i min stass, i varje fall till en början.
Jag hoppas alla de som nu går på sina baler har riktigt roligt och inte super bort den. Jag har inget minne av att det dracks särskilt mycket på min bal men säkert var det de som gjorde det. Vad är det för minne? Luddigt fylledis som slutar med kräk och tåreflöde. Konstigt nog var det inte ovanligt att dessa fester fick bäst recensioner. -Jag var så j-la full så jag minns nästan ingenting!
Låter ju störtkul. Verkligen.
Men vad vet jag? Jag har ju aldrig provat. Kanske har jag missat något? Det där som "hör till" i den åldern? Nej hu det lät illa, det hör väl inte till att supa huvudet av sig som tonåring? Varför säger man så då? Som att det är ok, man är ursäktad bara för att man är ung och därmed inte förstår bättre? "Den där perioden som många unga går igenom"?
Fast man behöver ju bara ta en sväng på Avenyn för att konstatera hur många som inte "lärt sig". Vi ordningsvakter behövs ju inte för skojs skull precis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0