Ganska produktivt ändå


Johan nattar och jag sitter uppe på loftet med kliande underarmar. Trots ordentlig smörjning kommer jag inte ifrån kliandet, fast Johan är duktigt röd om ryggen! Han är dock inte ensam kunde jag konstatera efter storhandlingen på Ica i Lerum...
När Lilltjejen somnade i vagnen blev det en skön lässtund på gräsmattan medan rastlöse Johan gick lös med högtryckstvätten på både trädgårdsmöbler, garagetak och stenhäll. Garagetaket hade med sin mossa länge varit en nagel i ögat på honom, så gott att det till slut blev gjort!
Har inte lyckats få i Lillltjejen mycket mer än någon deciliter fil och en banan under dagen förutom morgonens välling. Men hon har ändå varit förvånansvärt pigg och glad, bara emellanåt visat på lite lägre energi och hellre suttit i vagnen eller knät.

Jag har en duktig träningsvärk i hela kroppen och emellanåt utan förvarning smärtar det i högerskinkan så jag knappt kan gå. Jag fattar inte varför jag har träningsvärk! Okej, styrkelåten vi körde i torsdags innehöll nästan bara armhävningar vilket det var ett bra tag sedan man gjorde, men varför värk i hela kroppen då? Känner mig som en gammal gumma och med tanke på skinkan är jag faktiskt lite orolig inför morgondagens pass. Gott är att det är få bokade om det ens blir någon om vädret håller i sig.

Kommentarer
Postat av: Anna W

Är hon inte lik sin farmor på det första kortet? Fick som för mig det. :o)

2012-05-27 @ 14:26:56
Postat av: Linda

Haha, kanske det! Har vi faktiskt inte tänkt på :)

2012-05-27 @ 20:51:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0