Sol och vind

Om några timmar är det dags igen och jag måste erkänna att passet vuxit till sig lite nu när jag fått köra den några gånger. Var ju riktigt skeptisk där efter kvartalen och gruvade rent ut sagt inför att instruera den i tre månader. Men nu känns den som sagt rätt ok, inte ett av deras bästa pass men ja - ok.

Apropå då jag skrev om reflektion från omklädningsrummen och tjejer som sminkar sig innan de går ut och tränar. Hade häromdagen en tjej intill som dränkte sig i parfym innan hon gick ut till gymmet. Hallå, vad är vi så rädda för? Att kanske lukta lite svett - när vi tränar?
Och smink, fine orkar de är det deras sak, men parfym och annan "väldoft" är inte så snällt mot de med allergi och astma. Själv är jag inte allergisk i den meningen men att gå in på sådana ställen som KICKS och liknande ger mig huvudvärk innan någon hunnit ropa "doftprov"! Jisses vad det stinker!

Det märks att det generellt går bättre för företagen nu. Till jul flödade lunchrummen av julkorgar och vinterbleka datornördar hamstrade för en stunds sockerkoma. Nu närmar sig påsken och påskäggen droppar in till allas vår förtjusning. Vi säger tack och bock och struntar i allt vad tandtroll heter!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0