Skorpmiddag

Kvällens middag är om möjligt på än sämre nivå än igår, men de är goda - Brandts skorpor!
Då många av mina träningstoppar av någon outgrundlig anledning blivit störande korta, köpte jag ett ur Sportlifes utbud. Är nöjd över att jag tog ett steg från det svarta!

Monica mötte mig där hemma där hon haft en lugn kväll med en exemplarisk Lilltjej som nu sov gott. Det var i varje fall vad hon sade. Johan är på Frölundahockey med några från jobbet och kommer hem rätt sent eftersom han åker buss.


Fick utbildning via Webex från andra sidan Atlanten i den nya applikationen till styrelsen. Utbildaren hette Linda och hade sådan där härlig bred sydstatsdialekt. Men så håller de till i Georgia också!

På lördag är det dags för kvartal igen! Känns som det var relativt nyss vi släppte release nummer 50, men ska bli spännande att känna på den nya. Hoppas, hoppas musiken är bra! Därefter blir det till att åka direkt till Lindome och fira Anna som fyller jämt!

Imorgon blir det att hämta Lilltjejen lite senare än vanligt då jag ska till en av "mina" leverantörer för att få hjälp med en uppgradering som dragit ut otroligt på tiden! Så många moment och så mycket som kan gå galet att det kännt tryggt att få hålla leverantören i handen. Därefter ska jag liksom klara av det på egen hand. Får se om det blir ett bra slut på veckan eller om det blir disaster recovery hela helgen!

Kommentarer
Postat av: Anna W

Snyggt linne! :-)

2012-03-01 @ 22:06:04
Postat av: Anonym

Tackar! :o)

2012-03-02 @ 13:55:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0