Bra början

Packar ihop jobbpinaler, lunchpåse och Lilltjej. Levererar Lilltjej till dagis och vänder Saabis mot jobbet, ska plugga in handsfreen i mobilen men hittar den inte. Stannar i Björsared och vänder rumpan mot himlen när jag letar högt och framför allt lågt. Jag var ju säker på att jag lade både handsfree och iFån i fickan?
Vänder och kör hem, eftersom jag ska möta Johan i stan efter jobbet MÅSTE jag ha den. En hes och efter natt på golvet hos Lilltjejen-trött Johan ser mig i hallen konstatera att mobilen inte ligger på någon hylla. Jag åker tillbaka till dagis och gör min avkomma lätt förvirrad utan att finna någon mobil. Står på parkeringen och kollar Saabis igen. Mellan sätena, under sätena, bakom, under och mellan igen. Kör hem IGEN
Där både jag och maken konstaterar att den inte finns!
Tar trådlösa och går ut till Saabis, ringer mig själv och - banne mig, det vibrerar någonstans! Johan kommer ut där han ser mig ursinnigt dyka ner intill säte efter säte. Han böjer sig ned, strumplös i sina skor och plockar fram min mobil där den bestämt sig för att materialisera sig. Han kramar mig och uppmanar mig att andas. Andas.
Jag andas och sätter mig i Saabis igen, skruvar upp combatmusiken och backar ut - igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0