Woooh!

Alltså, att blogga via Safari är ingen höjdare men det får gå så länge deras än sämre app fungerar igen. Ville bara få ur mig att kvällens combat var förbenat grym! På de flesta pass går deltagarantalet ner nu när semestertider, avslutningar och så vidare pockar på uppmärksamhet men i Kållered var det idag banne mig trångt. Och vilken energi de gav mig mina grymma deltagare! Hade jag nu kunnat lägga ett ögonblicksinlägg efteråt hade smilet gått hela vägen runt!
Nästa vecka är det release och då kör vi i stora salen!

Veckan går mot sitt slut och jag är hittills väldigt nöjd med den. Ruskigt segt att kliva upp då det blivit lite väl sena kvällar, otroligt fullt upp på jobbet och lämnat det ändå nöjd med vad jag hunnit åstadkomma. Den där tillfredsställande känslan av att man tagit vara på tiden och fått saker gjorda.
Imorgon åker Johan på fotbollscup med sitt flicklag och bli borta till söndag. Därför lämnade jag Gulingen utanför dagis och promenerade hem efter träningen, ett extra pass på cirkus 40 minuter i sakta mak uppför alla backar. Så tar jag Saabis imorgon, Johan promenerar ner med Lilltjejen till dagis och tar Gulingen hem för vidare färd på eftermiddagen.
Nu är vi dock i säng i god tid och då ska jag också ta vara på det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0