Vy snett uppåt

Johan klipper gräset så här på kvällskvisten. En bra dag där det röjts och plockats men också uträttats lite ärenden. Tänk att det är sådana aktiviteter som ofta får mig på bra humör, röj hemma där vi båda är sjukt duktiga. Centimeterdammet kvarstår dock - funderar på att få det kulturminnesmärkt.
Bänkytorna är dock rena och Lilltjejens lekhörna har fått en genomgång och rensning. Har också frigjort mer klinkers genom att rulla bort två av mattorna.

Himlen är blå och solen lyser men ack så förrädiskt, för till och med Johan tycker det är kallt! Vi har förresten hämtat Monicas bil i Mölndal så vi kan ha de och Saabis imorgon då jag har kvartal och han ska upp till Landet. Jupps, det är redan dags för ny koreografi! Det smått prekära dock är att jag har kvartalen klockan ett, sedan blir det direkt till min klass i Angered! Det är inte ovanligt bland mina instruktörskollegor att köra två-tre pass på raken, men jag är en gammelkärring långt ifrån min tidigare inlines- dansgolvs- step- och combat-form!

Men det ska bli spännande med ny koreografi - som vanligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0