Upzone

Så har man till slut den där egna lilla stunden efter Lilltjejen somnat och sitt egna sänggående. Än mindre idag som väntat på grund av mysstunden på eftermiddagen.
Finns massor av saker jag hade velat göra och definitivt en jag måste göra innan dagen är slut, men vid urvalet vann förstås min sorgligt torftiga blogg.
Det var ju så pass kul att jag vill dokumentera, Upzone i Borås!
 
Hannah har frestat med roliga bilder från deras höghöjdsbanor borta i Malaysia och det var nog så Johan tog reda på att det faktiskt fanns något liknande nästgård! Okej, inte uppe i djungelliknande trädkronor men tallarna dög alldeles utmärkt!
Fyra banor och de två timmarna räckte alldeles utmärkt när vi var där. Vi körde de tre "övre" banorna som var från tre meter upp till elva meter över marken. Några gjorde vi flera gånger innan vi var nöjda.
Eftersom jag kan känna mig darrig av att klättra upp på en stege var jag lite osäker på detta faktiskt, men höjden var bland det sista man tänkte på när man väl var igång. Man var så fokuserad på att hålla balansen och orka ta sig över! Det blev rejäl armträning vid vissa hinder. Men vi märkte stor skillnad när vi gjorde om första banan igen, så mycket lättare och säkrare man hunnit bli på den korta tiden man gjort de andra banorna emellan.
Men de där handskarna man fick låna hade man inte klarat sig utan! Jag hade tagit med mig egna med tanke på att det skulle bli en del klamrande till rep och det var det förvisso men då tunna sådana, men framför allt var det sådana där tvinnade stålvajrar. 
 
(Påselad och redo!)
 
(Ready to gooo!)
 
Själv tyckte jag nog linbanorna var roligast, men en fysisk utmaning är aldrig fel! Såg både vuxna och barn som ångrade sig när vissa hinder kom, strongt att försöka i alla fall. Man vet ju egentligen inte hur man kommer att känna förrän man faktiskt provar.
Efteråt åkte vi direkt till Jörlanda för att hämta vår avkomma och på vägen hann jag nicka till både en och två gånger, duktigt slut.
Mycket kul som sagt, men nu när man gjort banorna både en och tre gånger känner man att ett återbesök inte skulle vara lika givande. Nya banor dock och vi kommer säkert!
 

Kommentarer
Postat av: Anna i gbg...

Imponerande! Jag hade aldrig vågat ;-)

2012-07-31 @ 19:18:44
Postat av: Linda till Anna i Gbg

Klart du hade! Man var så sagt så fokuserad på allt annat än hur högt upp man var. :)

2012-08-01 @ 09:20:10
Postat av: Hannah

Yay!!!!!!!! I'll take you to the extreme challenge when you come here... i'm jealous you guys have the tarzan net!! The one here the tree got struck by lightning and they had to change the course and take that down =(

2012-08-04 @ 18:54:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0