Gårdsjön runt!

Lämnade Lilltjejen hos farmor och farfar samt omsorgsivrig gudmor på Landet. Vad skulle vi nu hitta på när det bara var vi två och semester? Vi drog och cachade förstås!
Jag hittade en klump cacher som såg lovande ut och när vi kom till platsen kände jag igen mig. Det var ju Gårdsjön, där jag för några evigheter sedan hade temadag med kollegorna och dryga 70 elever!
Här var det nu då ett antal cacher som ägaren lagt mycket tid och omsorg vilket alltid är extra roligt. En liten serie hade tema troll!
 
 
 
 
Gissa om jag blev glatt överraskad när jag vid första platsen fik syn på just - troll!
Serien innehöll små uppgifter för en mysteryfinal, allt kring temat. Inte särskilt svårt men hög mysfaktor.
 
(Tittut!)
 
 
 
 
Nej, det bidde ingen prins. Det hade ju varit trevligt! En lite annorlunda cachegömma och inte den sista vi skulle träffa på!
(Dags för underhåll månne?)
 
En av cacherna låg riktigt oländigt till! Hade man kommit vintertid över isen hade det varit lätt som en plätt men här blev det klättra och kava och trycka sig genom täta snår. Man undrade i sitt stilla sinne hur många fästingar man fått med sig, men den efterlängtade duschen resulterade faktiskt i noll för min del! Johan hittade en. Jag var i alla fall väldigt tacksam för mina nya långbyxor, prisfynd på Intersport förra veckan.
 
 
Sjörundan bjöd även på en multicache där en hel byggnation placerats ute i skogen för oss att lösa!
 
På en mini-ö hade det naturligtvis också placerats en cache. Jag med min bottenfobi hade aldrig satt min bara fot på den sjöbottnen! Johan vägrade dock lämna en cache så nära ologgad. Tidigare besökare hade loggat om förrädisk botten och ofrivilliga bad så han bjöd skogens invånare på riktig nakenchock. Riktigt underhållande att betrakta honom balanserandes och framför allt spatserandes på den lilla ön endast utrustad med gps och penna!
 
(Rumpnissar - visst finns dom!)
 
 
På vår färd ut till sjön passerade vi en sådan där hemgjord skylt som varför för barn som kan springa ut. Den här hade dock en liten annorlunda approach! Hahaha!
 
 
 
 
 
 
Otroligt gott att frossa i pizza efteråt, inte långt från där jag bodde i Stenungsund - Pizzeria Kopper! Och ja, jag är en sådan som äter min pizza inifrån och ut för att oftast lämna kanterna om inte extrem hunger föreligger.
 
En riktigt skön dag som varit rena terapin för oss båda!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0