Totalt oväntat!

Så var man hemma efter en halvdag på jobbet följt av min combat som nu har ny tidigare tid samt sal. Teamade med Ylva och fullbokat med nitton reserver! Kändes förvånansvärt bra i kroppen men visst var det en lättnad att ha med Ylva att dela låtar med!

Fick ett sms igår att ett paket från Bokus nu var på väg med Posten. Lite förvirrat antog jag att någon angett fel mobilnummer då jag inte beställt något därifrån och tvivlade starkt på att Johan gjort det heller.
När jag så kommer hem väntar en plastförsedd försändelse i brevlådan med detta inuti!

Det är från en läsare som vill vara anonym och jag hinner bara se omslaget innan jag nästan börjar gråta! Blir så otroligt överraskad, glad och rörd över omtanken! Vilka fantastiska människor det finns, så osjälviska som oneklligen inger hopp för en cyniker som mig.
Bläddrar lite och fastnar vid "Försoning och förlåtelse", skummar början och börjar nästa gråta igen. Ja, det verkar onekligen vara en liten bok med stort och tänkvärt samt användbart innehåll! TACK till Dig!

(Alf B Svensson är författaren, psykolog och föreläsare)





Jag har lagt in den flera gånger förut och gör det igen. Bara för att den är så vacker. Bara för att den tillhör de få som kan göra mig nästan gråtmild. Bara för att.




Kram till er alla. Bara för att jag så oväntat känner för det!

Men tro inte att det kommer bli någon vana!


Kommentarer
Postat av: Kaja

Har fått en känsla av att den här respiten har varit väldigt bra för dig. Både för att få röja runt lite och för att få ordning på tankarna.



KRAM!

2012-01-13 @ 09:04:42
URL: http://kajadesign.blogspot.com
Postat av: Linda till Kaja

Ja, det tror jag med faktiskt. Känns som det varit en rätt lång vecka, skönt lång :o)

Kram

2012-01-13 @ 22:31:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0