Några bilder


Med lättare skor och mindre kläder är det betydligt lättare, ja rent av roligt att promenera omkring ute. Idag har vi haft rena vårvädret. Mulet men nästan nio plusgrader!
Gulingen ska få sin årliga service men jag har ännu inte bestämt var eller när jag själv ska få lite sådan. Har nästan konstant ont i ryggslutet nuförtiden vilket verkligen känns när man ska lyfta Lilltjejen. Sängen är inte bra helt enkelt men en ny finns inte i vår budget. Det var ju inte SÅ längesedan vi faktiskt köpte madrasserna, så av ren tjurighet vill jag inte byta ut den. Johan kom med förslaget att lägga ett sådant där trästaketliknande grejs under bäddmadrassen, för oavsett vad det där "sängproffset" på Sovabutiken sade så behöver min rygg uppenbarligen en hård madrass!

Dagens outfit:
Mössa från Kapp Ahl, kofta doppresent, byxor födelsedagspresent och skor från nån butik i Allum.


(Från i söndags)

En på morsan också när hon loggar en av cacherna vi tog i söndags. Jag har alltså inte hittat någon ny skaljacka trots vissa försök nu i vinter. Min kära Peak Performance är sedan 1997 och är fortfarande oslagbar! Konstigt att det ska vara så svårt att hitta en ny egentligen med tanke på det digra utbudet. Antingen är det för stela, för tjocka, för tråkiga eller helt enkelt obekväma. Dyra som stryk är de dessutom. Ska jag punga ut pengar på en ny ska den kännas rätt. Om jag inte minns fel gav jag omkring tvåtusen för min Peak, på rea uppe i Umeå och den har ju sannerligen betalat sig nu.




Kommentarer
Postat av: Kaja

Sötnos!

2012-02-28 @ 21:16:29
URL: http://kajadesign.blogspot.com
Postat av: Stefan

Sötaste trollungen i hela världen!!

2012-02-29 @ 13:51:08
Postat av: Linda

Jaha, det var alltså inte mig ni menade? ;o)

2012-02-29 @ 14:29:14
Postat av: Stefan

Nej,

det är ett ovanligt vackert barn, inte lik vare sig far eller mor.. ;)

Pöss på dig!

2012-02-29 @ 14:54:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0