Inget att hålla på

Lite mindre host något mera nys och så snor så det står härliga till. Fick sova bättre i alla fall så jag är betydligt mera människa idag än igår. Lilltjejen fick börja dagen i duschen eftersom hela nästan gömts bakom ett stenhårt skal av torkat snor.
Jag ska i varje fall köra mitt pass i Angered i eftermiddag - vägra svika en gång till! Det gick ju bra i torsdags så vadå'rå?
Melodifestivalens andra deltävling igår var så dålig att jag knappt ids kommentera det.
 
(Nulägesutsikt)

Johan är hos grannen och agerar datorsupport. Jag fick nog av det under veckan som gick och nu har han varit där i över en timme, så fungerar det lika bra som det gjorde för mig är han tillbaka om si sådär tre dagar.


(Åt andra hållet)

Johan tycker vi ska jobba på att få Bäbis att sluta vara på matbordet. Men han är ju inte här nu. Och jag är ju upptagen. Typ.
Okej, okej, hon är nere nu (inte tack vare mig).

Vi hade planer på att åka till Ikea samt handla åt Monica (som ligger däckad av virus á la Lilltjej) innan mitt pass men det blir nog något de får göra utan mig. Tänk att alla datorproblem ska vara så "snabbt fixade"? Tomas som åkte till fjällen med sitt kompisgäng (motsvarande Johans herrclub) för att köra skoter och återfinna sin manlighet åkte också på virus á la Lilltjej. Så istället för att gränsla hästkrafter, föra djupa diskussioner över någon tusenårig whiskey och dunka sina polare i ryggen fick han ligga och febersvettas i stugan. Men de ska ha stort tack för all hjälp under inskolningen! Att åka och handla åt dom känns liksom inte som någon uppoffring. Framför allt inte då det nu ser ut som att jag inte ens behöver göra det.

Väldans vad hon sover men så har hon varit igång sedan femtiden också. Lika bra att passa på att fixa lite lunch.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0