Paniiiik!!

Vi börjar dagen tidigt på grund av morgonpigg tjej. Det regnar friskt så planerna att ta en tur in till Kulturkalaset läggs åt sidan för att göra välbehövligt röj hemma istället. Tvättmaskin körs igång, dammsugaren vallas runt, ytor töms och grejer plockas. Jag slänger en blick på kalendern på kylskåpet och ser det: "BC vik 10.30"
FUCKKKK!!!! Klockan är 10.23!!! Jag springer runt i panik efter telefonen. Vad ska jag göra? Det är kört, jag har svikit Hillevi som ställt upp för mig så många gånger, jag ska vara på Odinsgatan NU, det är köööört!!
Johan beordrar mig att försöka ändå! På med träningskläder, skor i handen, Johan greppar Lilltjejen, in i bilen och iväg. Har jag skivorna? Nej, kan vi lita på att anläggningen har? Nej, tillbaka och in i Gulingen och greppa skivorna och iväg igen. Jag försöker ringa anläggningen men det är upptaget hela tiden, de försöker väl ringa mig. Johan ger mig sin mobil och mycket riktigt ringer min efter tre sekunder. Hon är lugn och positiv. När är jag på plats? Det är några som fortfarande väntar så hon lägger fram headset och batteri.

Jag rusar in och stereon strular lite men får hjälp av en deltagare som senare visar sig vara instruktör i dansklasser. Klockan elva kör vi igång och det är bara att omvandla stress och skam till ett sjujäkla pass för de sex kvarvarande deltagarna! Responsen är positiv och likaså kommentarerna efteråt. Nästa vecka ska jag vikariera där igen. Det kommer jag INTE att glömma!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0