Under nattning

Huvudvärken består men som tur var fanns inget utrymme att märka av den under passet. Knökafullt i vår lilla sal och grymt tryck! Tack för det grymma Kålleredianer!
Skyndade till Lindome för att hämta Lilltjejen hos kusinerna, orolig för att hon varit jobbig och besvärlig. Tänk vad fel man kan ha! En Lilltjej som stormtrivs och pysslas om av både gudmor och svägerska. Stort tack för hjälpen! Kändes bra att för en gångs skull hjälpa Ylva med ett pass med tanke på hur ofta hon hjälpt mig.

Imorgon är det Partille som ska ha sin veckodos av combat och det slog mig att jag ju ska utvärderas på söndag! Jag lär ju vara lagom mör i kroppen, då jag ska vara i mitt esse med perfekt teknik och spikrak planka hela vägen. Just det.
Jag utvärderades ju så sent som i höstas men av någon anledning blir det nu alltså två gånger innan ett år förlöpt. Kanske det finns någon outtalad anledning till detta? Hm.

Jag är hungrig vilket kanske inte är så konstigt. En banan sedan lunchen vid halv tolv är inte så föredömligt men tiden sprang ifrån mig. Nu lär det bli något sanslöst (o)nyttigt när Lilltjejen behagat somna. Frosseri klockan nio på kvällen - bra där.

Johan borde vara på ingång efter sin fotbollsträning. Brr för att kuta omkring på en fotbollsplan nu! Lite snö imorse och sol som inte förmådde övervinna den kyliga luften. Typiskt april.

Det börjar lugna ner sig i spjälsängen nu. Kanske jag snart får äta något? Har ju geléhjärtan vad jag vet i alla fall! Eller nej, nu står vi upp igen. Tack Fia som kommer in och jalmar. Det märks att hon känner sig ensam nu, går omkring och jamar, håller sig gärna där vi är och kommer upp i sängen när vi lagt oss.
Jag har faktiskt lagt ut en annons på Blocket. Vi vill ha två kattungar, gärna syskon och det NU, inte om några veckor. Fick slänga ut henne ur rummet med följden att hon nu vandrar omkring i huset och jamar eller skrapar på dörren. Stackars Fia!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0