Lite bättre bilder

Stora rädda ögon kikar ut ur transportburen efter ankomsten. Vi hade med oss två burar men de rymdes gott och trivdes nog bäst med att åka tillsammans. Man kan säga att de har följt varandra hela tiden sedan de kom. Igår försvann dom, shit vad vi letade! Med ficklampor sökte vi igenom varenda tänkbar och otänkbar vrå tills jag till slut undrade om inte kaminen var öppen baktill. Jovisst, där låg de och tryckte och återvänder gärna dit emellanåt. Lite mat och grädde har lockat fram dom och små upptäcksfärder och brottningsmatcher har det blivit.
De som sålde pojkarna hade väldigt många katter redan och jag kan inte låta bli att få känslan av att dessa bröder inte är allt för vana vid att hanteras av människor. Kattungar som präglats och varit mycket kring människor upplever inte jag fullt så skygga som dessa, även om vi och miljön är nya. Men vi ser tiden an och hoppas de blir allt mer vana och trygga med oss. Otroligt söta är de i alla fall där de tassar omkring! Den med vitt kring nosen är lite tuffare vilket säljaren också sade.

Frågan kvarstår ju dock kring vad de ska heta! Massor av roliga namn har kommit i föregående kommentarer och vi smakar och bollar medan vi kör med de fantasilösa Bror och Brorsan. Bror är den vitnosade eftersom han oftast kommer först varpå vi frågar var han har brorsan någonstans. Jepps, vi behöver verkligen alla förslag vi kan få!


(Bror!)


Två bokade till dagens combat. Att det är sol och sexton grader i skuggan kan nog spela in litegrann. Våren är kanske här till slut!

På tisdag kör vi två timmars maratoncombat, onsdag mitt vanliga pass i Partille och så Kållered på torsdag. Gissa om jag kommer att ta det lugnt och bara njuta fredag till söndag nere i Varberg!

Kommentarer
Postat av: Anna W

"Brorsan" var ju ett fint namn. :o) Söta var de minsann. :o)

2012-04-29 @ 13:11:22
Postat av: Anna W

Kom att tänka på. Min pappa kallades lillebror när han föddes. Som blev "lillebo" då hans bror inte kunde säga r. Så det blev namnet Bo. Farmor kallade alltid honom "Lille Bo". Så kanske Bo och Brorsan. ;o)

2012-04-29 @ 16:28:30
Postat av: Britt

Så söta dom är lycka till med namngivningen!!! Fia kommer nog att gilla dom.

2012-05-01 @ 20:10:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0