Hjälp?

Johan är på match och har tagit med sig Lilltjejen. Detta för att sedan leverera henne till farmor innan nästa match då han hänger av sig tränarjackan och hänger på GAIS-halsduken istället. Jag borde äta något. Om dryga två timmar ska jag utvärderas men tror soffan fastnat i ryggen. Har jag sagt att det lutar åt 75 minuters Box Impact imorgon om Andreas får plats?
Fokuserar på en sak i taget och sätter eftersträvansvärda mål: Bastun jag ska dö i när jag väl är hemma igen i eftermiddag. Sedan blir det uppladdning igen med grillmiddag tillsammans med Andy och Elin. Jag får särskilja Andreas och Andy här i bloggen på detta sättet, fast de som känner Andy hade väl kanske redan räknat ut att han inte var den Andreas som jag pucklade på. Tror Elin är för rädd om sin Andy för att låta mig gå lös på honom, hoho!

Näe, om man skulle äta något. Suck.


Kommentarer
Postat av: Anna W

Jag är bara liiiiite avis. Hur mycket egentid har du egentligen? ;o)



Jag har nog också egentid nu när jag tänker efter. Sitter i köket och jobbar med det där eu-projektet jag tror jag nämnt någon gång. Ett barn sover, ett barn leker med kompisar i lekrummet och det tredje barnet (eh!) jag menar maken spelar tv-spel med kompis (kompisarnas pappa). ;o)

2012-04-22 @ 13:25:29
Postat av: Stefan

För mig får du gärna puckla på Andyn... :)

2012-04-22 @ 18:32:07
Postat av: Linda till Anna

Jag vet, jag har MASSOR av egentid tack vare pusslande med Johan och hans föräldrar. Sedan att vi knappt ses på veckodagarna är en femma vi än så länge finner oss i Xo)

Jag tror det kan vara svårare att se egentid som just egentid när man är kvar hemma?

2012-04-23 @ 07:42:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0