Moment


Det där läget när man efter ett hårt träningspass inte har några som helst problem att motivera frosseri i soffan? Det har jag nyss haft. Men när man kökat massa salt blir man ju sugen på sött. Och när man frossat i sött vill man ha salt. Och som avslutning några glas svartvinbärssaft. Göttigt!
Bjöds på mumsig kyckling hos Monica och Tomas innan träningen. De följde med Oo och tog hand om lilltjejen medan hans fotbollstjejer spelade match i Lindome. Det har varit ganska lite deltagare i Kållered nu på sistone och varken jag eller de som var där kan riktigt komma på varför. Zumba som ligger innan drar en väldans massa folk, och så ligger box tidigare på kvällen. Det är starka konkurrenter, men vem vet.


(Tack för den! Tur man inte är höggravid och hormonstinn längre!)

 Avslutar med ett moment (engelskt uttal, gärna utdraget) som jag och Jakob Eklund hade:
Jakob: (Går ifrån inspelningsplatsen, mot mig. Tittar ut över tjärnen, tittar på mig) - Hej. (snett leende)
Jag: (Ska jag våga fråga om jag får fota? Nej vad pinsamt, han måste ju vara skittrött på alla nyfikna, men det vore ju kul, men nej jag vågar inte!) - Hej (fånigt leende)
När han vänder sig om tar jag denna bild och tycker det typiska "riktiga-proffskamera-klickljudet" låter ungefär lika lågt som en kärnexplosion. Pinsamt. Jag tycker det är skämsigt att be om en bild så jag smyg tar en istället utan att lyckas särskilt bra med själva smygandet!

Tillfälligt döv (man kan ju hoppas).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0