Igår

Kors i taket, riktig lunch! Ja det är ett helt paket bacon som tronar över alltihopa men sådär knaperstekta krullar de ju ihop sig till ingenting! Rackarns gott är det också.

Lilltjejen sover. En följd av att hon till slut gjorde det man bara väntat på - föll ner från skötbordet! Det klassiska, vänder sig bort i en sekund vilket räcker. Hann som tur var fånga upp kroppen lite men huvudet dunsade rätt ner i kakelgolvet. Stor förtvivlan och tåreflöde med snor på mammas axel. Hon lugnade sig dock relativt snabbt och jag försökte få i henne lite gröt med fruktpuré eftersom hon åt så dåligt till lunch tidigare. Hon var dock inte särskilt intresserad utan satt som en liten påse mjöl och somnade nästan i mitt knä.
En googling visade på att de gärna sover efter att ha slagit i huvudet och är det inga andra symptom får de göra det. Man ska bara väcka dom då och då för att kolla att de inte är medvetslösa. Men ingen bula, inga kräkningar, inga blödningar från näsa eller öron, inga skelande ögon eller olika stora pupiller. Så nu går jag och killar henne under fötterna med jämna mellanrum för att se att hon reagerar.

***********

Så långt hann jag skriva igår innan hon vaknade och var precis som vanligt igen. Kanske lite klängigare.
(Tuff lilltjej)

Men fy sjutton vad otäckt det var och snacka om att känna sig som världens sämsta morsa!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0